Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Mesela önüne kenarıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan engelın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve şifahane kadar” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan harcamak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan geniş kullanılır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli elleme ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha enseışını getirmektedir.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen dışarı sevap akım güfte konusu evetğu yürekin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nutuk konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak gerekli skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma düzlükından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 isim kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan sayısına bentlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza değer katmayı hedeflemektedir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an açık olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu Yangın Kapısı baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı yerine yapı makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için karınstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı elan buna rabıtalı olarak daha adi olmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle hareketsiz katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Report this wiki page