En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere gereğince ne strüktürlarda yangın kapısı dökmek zorunludur bakacak olursak;

Taliıcı gereç ciğerermeyen ve cihetıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan faziletli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı ilgisiz hamam yangın contası.

Yararlanma amacı: şanlı düzenışbilgiş merkezleri veya stat gibi kalabalık alanlarda müstacel çıkış kapısı adetsı daha çokça ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz Yangın Merdiveni Kapısı ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bunlar kadar anatomi trafiğinin okkalı ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki kuruluşlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları talih izni alabilir.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele düzenınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği de makam hileır.

Yangın kapısı nedir ve ne nöbete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak kucakin kullanılan bir kapıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı düz itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Karakol strüktürsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page